Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
M

monroz

1. 7. 2011 12:43
Milé jako vždy

To je zase keců o ženské, která si stěžuje na manžela... Pche, já se dobře pobavila, hlavně při představě těch dvou chlapů, jak se vzájemně plácají po ramenou, v druhé ruce tašku z hobby marketu a v podstatě doufají, že budou ty jejich zase něco podobného potřebovat, aby mohli, třeba i společně, vyrazit na další nákup, za který jim manželky nevynadají ("na co ti jako bude dvacátý šroubovák, takovej už přece máš,ne?!") ale naopak je pochválí, protože to přece koupili pro ně (nač kupovat ženě celý život květiny, když jí lze udělat radost i něčím užitečným) :-)

Bylo to milé počtení - jako obvykle.

0 0
možnosti
PP

Vohon

25. 6. 2011 23:02
Helejte,žencká,

buďte ráda,že máte tak suprovýho chlapa,kerej se kvůli Vám zved´ z kanape!A hleďte si svejch přízemních pitomostí,jako je žehlení,praní,vymejšlení co s penězma a kam na dovolenou.My na tom gauči řešíme věci světovýho výzamu,politiku,arabský revoluce,globální voteplování nebo esli se Slávie udrží v lize.Tak nevopruzujte,JÓ?!

0 0
možnosti
KS

Tuubeen

25. 6. 2011 10:57
Je úžasný, váš manžel.

Bez nadsázky. Řekla jste, že chcete šroubovák, zvedl se večer z gauče a jel pro ten, kterým vám to půjde líp. Jsem si jistá, že když mu řeknete "prosím, mohl bys mi sundat potah z kočáru, mě to děsně neba a nejde mi to a ty to budeš mít rychleji a blablabla," přijdete i o tu zábavu se šroubováním. Ale to byste nechtěla, že ne? ;-)

0 0
možnosti
O

oprudil6

25. 6. 2011 7:33
to jen umocňuje , že ženská , ať je to sebevětší slepice ,

pod dobrým vedením dokáže takřka všechno !!

0 0
možnosti
P

postremussatyr

25. 6. 2011 7:23
inu

je vidět že moderní ženy stratili tu grácii ženskosti kdy právě touto vlastností vedly rodinu úsklími manželského života....tak že dámy a především autorko vyplačte se na vebech nebo  sociálních sítích a pak se doma dál vesele žerte nad tím co že jste si to vzali za ......jo a připomínám když to začínalo to bylo lásky a růžových bublin a najednou realita všedního dne..:-/Rv

0 0
možnosti
D

don-quijote

25. 6. 2011 3:56
manipulace

Tento článek ukazuje intrikující mysl, neobratně maskovanou za srandu.

Smutný příklad toho jak (ne)řešit své nezajímavé soukromé domácí minifrustrace.

Názor: Blog.iDnes.cz asi není zrovna ten správný nástroj. :-/

0 0
možnosti
V

Viki007

25. 6. 2011 1:08
Tak jó, dobrý,

akorát z postupu práce jsem se mírně osypal. Asi bych choť rázem odvelel k žehlení a udělal to sám. Jako odkladiště vyšroubovaných šroubků bych použil třeba kelímek od jogurtu, z něhož bych nejdříve odstranil jogurt a kelímek dočista umyl a vytřel. Pak bych jej odložil na místo mimo dosah dětí a informoval choť, že jej nesmí při úklidu vyhodit. Po vyprání přehozu bych se šel ženy zeptat, kam jsem ten blbý kelímek vlastně dal a následně přehoz zase přišrouboval.

Na druhé straně je ale pravdou, že při okamžitém vrácení šroubků na místo zase odpadá hledání kelímku se šroubky, případně i hádka, když se kelímek nenajde a kdo z nás je větší xxx, a nutnost jít koupit nové šroubky - resp. celou sadu různých velikostí, protože od oka se to odhadnout nedá. Takže zde si člověk nevybere :-P.

0 0
možnosti

Grimkin

25. 6. 2011 0:49
...

A co mu pohrozit nějakým ještě aktivnějším milencem... ehm, tedy pomocníkem? To by nebyla vhodná motivace? Se nabízím... však víte, že máte mé V.

Teď jsem si ale všiml, že jste ryba... já také... ryba s rybou plave, jak říkám... 15. 3. u vás, já jsem ale o něco dříve, už 12. 3.:-)

0 0
možnosti

Grimkin

25. 6. 2011 12:13
Re: ...

Před odchodem do hajan, jsem zapomněl na to, co k tomu ještě patřilo: ročník 78, také, je velmi kvalitní, dozrává a ještě dlouho dozrávat bude... Neleželi jsme tam, v té porodnici, vedle sebe? Nevzpomínáte si?:-)

0 0
možnosti
S

samboush.com

24. 6. 2011 23:03
Emancipace

;-D

0 0
možnosti
JP

lekaj

24. 6. 2011 21:58
my to mame jasne

Manzelka mi jasne rekla ze nevezme do ruky sekacku nebo cokoliv jineho tykajiciho se zahrady a nevezme ven psa, ktery je moc velky (prestoze ho sama chtela). Tak ja pro zmenu uz zase nevezmu do ruky vysavac napriklad.  :-D

Ale jinak pohodicka - jsme vyborne sehrani v domacnosti. Proste ne vzdy je nutne 100% sdileni ukolu - kdyz se oba ke spokojenosti dohodnou na rozdeleni praci je to ok. Ja mam radsi sekacku, vrtacku nebo sekyru - na milacka zbyvaji dalsi vymozenosti jako pracka, vysavac, mycka apod.

0 0
možnosti
  • Počet článků 21
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2183x
Olga Starostová rozená Chvátalová
* 15.3.1978 Bělehrad
Vystudovala Anglo-Německou obchodní akademii. Po té pracovala 12 let v rodinném podniku.Nyní na mateřské (Toník 3, Jana 21 měsíců).
Mezi záliby patří film,divadlo četba hl.detektivky - obdivovatelka Agathy Christie, pěší turistika, v poslední době zumba.

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky