V

vzdyt_to_rikam

15. 5. 2011 21:56
jsem taky na té dovolené:)

Aaano, jsem taky na té úžasné dovolené, která je údajně nejkrásnějším obdobím v životě ženy a celý život na to prý budu vzpomínat a nic není na světě lepšího:) Noooo jasněěěěě, tak si to pojďte zkusit, tu nááááádheru, to obrovské štěstí, tu krááááásu nebeskou, to nekonečné duševní naplnění:)))) Takový keeeeeecyyyyy mám nejradši, vedou je hlavně ti, kdo v životě doma zavření s děckem nebyli, ale všecko ví nejlíp, že jo;-))) Hele tak - vydržet! Tam venku je prý opravdu pořád svět a lidi a možná se tam ještě někdy dostaneme;-)))

GI

Gwendolyn I.

15. 5. 2011 22:15
Re: jsem taky na té dovolené:)

byt na materske neznamena zit ve vezeni na samotce! Vseobecne je to krasny cas, pro ty, ktere si to umeji uzit a oceni tu moznost pozorovat rozvoj ditete, prvni krucky, prvni slova a ruzne faze vyvoje osobnosti ditete. varit neni cas, musi se chodit do jidelny, kde jsou glutamatove hody? A co dite, to se pro nej nevari? klasicka moderni matka, nic nestiha, je chudinka zavrena doma, ale kdyz se podrobne rozepise, o tom, co dela, zjistime, ze by mela cas na vsechno, kdyby mela ujasnene priority a zorganizovany cas lepe.

  • Počet článků 21
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2183x
Olga Starostová rozená Chvátalová
* 15.3.1978 Bělehrad
Vystudovala Anglo-Německou obchodní akademii. Po té pracovala 12 let v rodinném podniku.Nyní na mateřské (Toník 3, Jana 21 měsíců).
Mezi záliby patří film,divadlo četba hl.detektivky - obdivovatelka Agathy Christie, pěší turistika, v poslední době zumba.

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky