BL

claricia

14. 5. 2011 20:55
Dovolenou to mohl nazvat jen chlap...

...nebo ženská, co se v životě nestarala o děti déle než "půjčit a zase vrátit". :o)

Máme dvě dcery, rok a půl a půl roku. A jsem neskutečně ráda, že mám muže, který je doma aktivní, dělá většinu času z domova a teď si vzal půl roku volno, abychom se u dětí vystřídali (podnikám, takže práce mám nad hlavu).

A když slyším ony věty „Jsou v tom nejkrásnější věku. Jsou nejroztomilejší. Na to budeš ráda vzpomínat.“, tak mám v současnosti chuť vrazit dotyčnému obě děti aspoň na 14 dní, aby si je taky užil... :o)

EU

eva,nov

14. 5. 2011 21:05
Re: Dovolenou to mohl nazvat jen chlap...

Dovolenou to nazvaly ženy, které chtěly zůstat z práce doma, když chtěly volno za účelem porodu a péče o dítě. Není to dovolená na zotavenou, není to cesta za sluncem. Co proti tomu slovu pořád máte? V dobách, kdy se tento termín začal používat, dovolená na zotavenou téměř neexistovala. Nižší vrstvy ji neměly. Byla však studijní, vědecká, tvůrčí a podobná dovolená. No, a s dítětem mateřská. To je toho!  

  • Počet článků 21
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2183x
Olga Starostová rozená Chvátalová
* 15.3.1978 Bělehrad
Vystudovala Anglo-Německou obchodní akademii. Po té pracovala 12 let v rodinném podniku.Nyní na mateřské (Toník 3, Jana 21 měsíců).
Mezi záliby patří film,divadlo četba hl.detektivky - obdivovatelka Agathy Christie, pěší turistika, v poslední době zumba.

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky