F

f.ake

12. 5. 2011 10:54
souhlas

S autorkou soucítím - jsem na "dovolené" se 7 měsíční dcerou a každý večer ji předám ve dveřích manželovi se slovy, že už nemůžu :-) někdy má dny, kdy je s ní opravdu veselo a je to pohoda, být s ní doma, ale když přijde den, kdy od šesti od rána pořád ječí, v podstatě nemá hlad, nechce si hrát, nechce ven v kočáru a chce jenom, aby ji člověk s jejími 8 a půl kily nonstop nosil po bytě od okna k oknu, tak to jsem v deset zralá na Chocholouška. Takže je mi jasný, že článek vzniknul jako nutná psychoterapie v jednom z takových dnů - musíme si vzájemně držet palce a těšit se, až konečně vytáhnou paty z baráku :-) a utěšovat se, že v tom nejsme samy :-)

VM

vydra mořská

12. 5. 2011 11:12
Re: souhlas

Tak si pořiďte nosítko, malá se tam uklidní, usne a vy můžete vyrazit ven, třeba na nákupy http://g.idnes.cz/u/disk/smile2.gif" alt=";-)">

  • Počet článků 21
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2183x
Olga Starostová rozená Chvátalová
* 15.3.1978 Bělehrad
Vystudovala Anglo-Německou obchodní akademii. Po té pracovala 12 let v rodinném podniku.Nyní na mateřské (Toník 3, Jana 21 měsíců).
Mezi záliby patří film,divadlo četba hl.detektivky - obdivovatelka Agathy Christie, pěší turistika, v poslední době zumba.

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky