HC

JazzmineTea

11. 5. 2011 21:33
Zasloužilé matky před 30ti lety

V diskusích na podobné téma se vždycky vyrojí x ženských z generace našich matek, které byly superhrdinky. Praly plínky, vařily kašičky, žehlily, uklízely a zřejmě ani osmiruké indické božstvo by na ně nemělo :-) A my, jejich dcery, o životě nevíme vůbec nic a neusále si na něco stěžujeme a jsme lenivé, protože občas je nás, pravda, vidět s kamarádkou na kafi nebo koupíme prckovi, nevím, 1x týdně jídlo ze skleničky. Chtěla bych k tomu podotknout pár věcí.

Tak zaprvé- jsme do značné míry takové, jak jste nás vychovaly vy, naše matky. Za druhé-společnost se mění a nás mladší by myslím ani nenapadlo se např. navážet do generace svých rodičů, že se např. nedomluví v zahraničí. Za třetí-chápu, že si člověk hned připadá lépe, když někoho zkritizuje, ale tím nikomu nepomůžete. Trochu porozumění by neškodilo, ty hrdinské příspěvky mě už fakt nebaví. Hezký den všem.

JS

qwe111

11. 5. 2011 21:41
Re: Zasloužilé matky před 30ti lety

podle me, kdyz zmizi ufnukane prispevky "modernich" matek, zmizi i hrdinske prispevky "zaslouzilych" matek. Protoze ty druhe jsou pouhou reakci na ty prvni http://g.idnes.cz/u/disk/smile2.gif" alt=";-)">

  • Počet článků 21
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2183x
Olga Starostová rozená Chvátalová
* 15.3.1978 Bělehrad
Vystudovala Anglo-Německou obchodní akademii. Po té pracovala 12 let v rodinném podniku.Nyní na mateřské (Toník 3, Jana 21 měsíců).
Mezi záliby patří film,divadlo četba hl.detektivky - obdivovatelka Agathy Christie, pěší turistika, v poslední době zumba.

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky